HBO-3 داره راه میوفته وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 6500 تشکر کرده: 85 تشکر شده 64 بار در 33 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 18 خرداد ماه ، 1389 16:13:57 موضوع مطلب:
بازگشت پرشکوه داش علی را تبریک عرض میکنیم :twisted: _________________ خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم هرچه هستی گذرا نیست هوایت،بویت فقط آهسته بگو با دلم می مانی؟
HBO-3 داره راه میوفته وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 274 امتياز: 6500 تشکر کرده: 85 تشکر شده 64 بار در 33 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 30 خرداد ماه ، 1389 03:41:45 موضوع مطلب:
علی جان کجایی برادر،اصلا مارو میبینی؟!!! :? _________________ خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم هرچه هستی گذرا نیست هوایت،بویت فقط آهسته بگو با دلم می مانی؟
ارسال شده در: پنجشنبه، 3 تير ماه ، 1389 02:05:26 موضوع مطلب:
HBO-3 مي نويسد:
HBO-3 مي نويسد:
سلام داش علی،خوشحالم که دوباره هستی،وقتی نبودی سایت زیاد باحال نبود،راستی اگه میشه این ویدئو رو برام بذار،خدایی خیلی باحاله:
Chiddy Bang - Opposite Of Adults
با تشکرات قبلی :twisted:
مثه اینکه اصلا مارو ندیدی علی آقا،این ویدئو هم خداییش خیلی باحاله :wink:
داش علی،لااقل بگو ندارم یا پیداش نکردم که من منتظر نباشم،ولی اگه شد حتما بذارش،خیلی باحاله،فکر کنم بقیه هم خوششون بیاد
راستی قرار بود فول ویدئو از لیدی گاگا بذاری،یادت باشه که حتما Poker Face و (Video Phone(Feat Beyonce هم بذاری
این ویدئو هم فوق العاده اس،اگه میتونی ختما بذارش:Lil Wayne & Eminem - Drop The World
یه پیشنهادم داشتم،اگه میشه از این به بعد تو پستای ویدئوتون بجای یه عکس از خواننده،یه عکس ScreenShots از خوده ویدئو بذارین تا یکم قبل از دانلود بفهمیم ویدئو چه جوریه،این جوری دانلود هم بالاتر میره :twisted:
saman_256822 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 4 تير ماه ، 1389 00:37:00 موضوع مطلب:
manam ba amirali_zedbazi movafegham armin van buren va ATB........ hala badam nist ke rock ham be jaye in hame hip hop haye tekrari biyad mesle Nickelback ya green day ya velvet revolver
ارسال شده در: دوشنبه، 7 تير ماه ، 1389 02:34:07 موضوع مطلب:
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت داداش خودم،علیی آقا لطفا به لطفی بکن و این ویدئو رو دیگه حتما بذار:
Adam Lambert - What Do You Want From Me
کار قشنگیه-با تشکرات قبلی،علی داداش _________________ خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم هرچه هستی گذرا نیست هوایت،بویت فقط آهسته بگو با دلم می مانی؟